Samen lessen

Muziek maken is al erg leuk om te ontspannen. Je kunt zelf muziek maken en dan heel veel plezier hebben. Vaak gaat de tijd van veel sneller dan je had gedacht. Maar als je samen met anderen muziek maakt wordt het nog veel leuker!

Bij Muziekschool Raamsdonksveer kun je samen met je ouders / verzorgers, zoon / dochter, vriend / vriendin muziek maken! Het kan zijn dat je samen (bijvoorbeeld) gitaar wilt leren spelen, of dat de 1 gitaar wil leren en de ander toetsen of zang.

Er zijn diverse combinaties mogelijk. Wel moeten we bespreken of de combinatie zinvol is. Zo is het wat lastiger om een ‘Producer’ les te combineren met een instrument of zang. Toch kan dit ook heel goed mogelijk zijn als de muzikant of zanger(es) al wat verder is. We proberen samen een balans te vinden zodat beide leerlingen in de les voldoende leerzame stof kunnen behandelen.

Laat het ons even weten wanneer je samen met iemand anders les wilt volgen. Voor duo of groepslessen hanteren we extra gunstige tarieven wanneer de lessen gecombineerd kunnen worden.

Formulier voor info