Pioneer DJS1000 Performance Sampler PRO

Wil je als DJ nog meer creatieve vrijheid? Dan is de Performance Sampler DE toevoeging voor je DJ Gear! De nieuwste sampler van Pioneer heeft dezelfde afmetingen als de CDJ2000 Nexus 2 spelers en kan naadloos opgenomen worden in een bestaand systeem. Zo kun je het tempo matchen met de spelers, maar ook gebruik maken van Live inputs om on stage geluiden te samplen en in de set te verwerken!

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf een beat aan je mix toe te voegen. Natuurlijk kan iedere sample met de diverse buttons op smaak gewijzigd worden. Naast de meegeleverde samples kun je uiteraard ook zelf samples toevoegen met de app of de software.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Pioneer DJS-1000? Neem contact met ons op en dan kun jij binnenkort zelf deze monster-sampler aan de tand voelen!

 

Formulier voor info