Alle kinderen muziekles!

Muziekles moet voor ieder kind mogelijk zijn, daarom heeft de gemeente Geertruidenberg een nieuwe kindregeling in werking genomen.

Nieuwe kindregeling

De nieuwe regeling is voor alle kinderen in Geertruidenberg van 0 tot en met 17 jaar, die in een huishouden leven met een inkomen onder 120 % van het sociaal minimum. In bepaalde gevallen geldt de regeling ook voor kinderen die opgroeien in een huishouden waar het inkomen boven de 120% ligt.

Omdat de kinderen minderjarig zijn, moeten de ouders de aanvraag indienen. Die mogen deze vergoedingen uitsluitend aan hun kinderen besteden.

De kosten voor deelname aan maatschappelijke activiteiten (zoals o.a. muziekles of deelname aan sociale of culturele activiteiten) worden vergoed. Voor kinderen tot en met 5 jaar tot € 300 per jaar. Tussen 6 en 12 jaar oud tot € 400 per jaar en kinderen van 12 tot en met 17 jaar maximaal € 500 per jaar.

Muziekschool Raamsdonksveer ondersteunt deze regeling en werkt graag mee om de kinderen uit de Gemeente Geertruidenberg te laten genieten van het maken van muziek! Neem vrijblijvend via deze pagina contact op voor de mogelijkheden voor o.a. Gitaar, Toetsen, Zang, DJ, Producer.

Lees meer over de nieuwe kindregeling op deze pagina: www.geertruidenberg.nl/

 

Formulier voor info