Wat is jouw talent?

Komende weken hebben we speciaal in het teken staan van TALENT! We gaan dan samen met iedereen die dat maar leuk vindt bekijken of muziek iets voor je is, wat er goed bij je past en waar je eventueel al verder bent dan je denkt! We horen regelmatig dat leerlingen al jaren lang nadenken om iets met muziek te gaan doen, maar er telkens niet aan beginnen. Vaak komt dat vooral doordat ze zelf denken dat ze er toch geen gevoel voor hebben. Het kan ook zijn dat ze regelmatig hebben gehoord dat ‘het toch niet klinkt’. Dit zegt echter helemaal niets over wat je kunt bereiken met een klein beetje hulp.

Er komen regelmatig mensen binnen die van zichzelf vinden dat ze niet zoveel speciaals kunnen, maar die binnen enkele maanden al heel indrukwekkende nummers spelen en/of zingen. Muziek maken is geen wedstrijd, het gaat om plezier hebben en genieten van iets dat je helemaal zelf kunt maken en doen. Muziek is 1 van de weinige hobby’s die je naadloos alleen maar ook samen kunt doen. Het mooie van muziek is dat een nummer dat indrukwekkend is met een grote band, net zo indrukwekkend kan zijn met enkel 1 stem en 1 gitaar.

Een TALENT meeting is gratis en daarvoor hoef je enkel ons te informeren wanneer je tijd hebt om langs te komen. Voor de rest zorgen wij!

Formulier voor info