DEMO Opname

Wil je een eigen nummer opnemen, een demo opnemen voor audities, een complete band opnemen, een zelfgeschreven nummer opnemen of wellicht heb je nog een ander idee?

Wij helpen en verzorgen graag de opnames voor je!  Je mag alle onderdelen zelf inspelen, maar het is ook geen enkel probleem om ons de instrumenten te laten verzorgen die je zelf niet kunt / wilt inspelen.

Dit kan in de studio, maar ook op locatie. Zo kun je dus ook bijvoorbeeld een Demo opnemen voor je band door tijdens de repetitie opnames te laten maken met de 32-tracks die we in 1 keer kunnen opnemen.

Je kunt zelf aangeven hoe de opnames plaats moeten vinden, je mag zelf alle beslissingen nemen, maar je mag dat ook aan ons over laten. We denken graag mee hoe de opnames nog fraaier gemaakt kunnen worden en we hebben de beschikking over diverse sessiemuzikanten die aanvullende instrumenten kunnen inspelen & inzingen.

Laat ons horen wat je wilt opnemen, dan werken we samen een plan uit om dat te realiseren! Stuur ons een SMS / Whatsapp of vul het formulier in voor meer informatie: