Workshop Mixers

Heb je nog nooit met een (digitale) mixer gewerkt maar wil je weleens weten waar al die knoppen voor zijn? Dan kun je bij ons een Workshop Mixers volgen. We behandelen daar de belangrijkste mogelijkheden om geluid te beheersen. De workshop wordt op maat voor jouw situatie uitgewerkt in de richting waarin jij de mixer wilt gaan gebruiken.

We kunnen diverse soorten mixers naast elkaar vergelijken: een analoge mixer, een digitale mixer en een DJ mixer. Iedere mixer heeft zijn eigen sterke punten en die kunnen we ook laten zien & horen.

In de Workshop volgen we het geluid van de bron tot de weergave via speakers, monitoren en hoofdtelefoon. Natuurlijk wordt ook ingegaan op het opnemen van het geluid in een computer. Dit kan op diverse manieren, dus ook op een manier die voor jouw toepassing het meest ideaal is.

Formulier voor info