Sjors Creatief Aanmeldingen

Alle Sjors Creatief Aanmeldingen die via de Sjors Creatief pagina zijn doorgegeven willen we vragen om op deze pagina het formulier zo compleet mogelijk in te vullen zodat we de planning zo goed mogelijk kunnen uitwerken.

Graag 1 formulier per talent invullen. We zullen altijd vragen of er een voorkeur is om eventueel de workshop te combineren met broers / zussen / vrienden / vriendinnen.

Alle informatie is 100% vrijblijvend, de basis is het kennismaken voor de jeugd met de geweldig creatieve inspirerende en leuke hobby’s!

LESSEN
Op verzoek van de talenten van vorig jaar hebben we deze keer ook informatie over lessen. Vorig jaar moesten we helaas enkele talenten die langer hebben moeten wachten op de workshop teleur moeten stellen voor het volgen van lessen. Op deze manier kunnen we direct vanaf het aanmelden ook rekening houden met talenten die al vanaf het begin hebben aangegeven om eventueel ook lessen te willen gaan volgen. Zo heeft iedereen gelijke kansen en niet afhankelijk van de planning van de Workshop.

Nadat dit formulier is ontvangen zullen we samen met u overleggen wanneer de workshop plaats kan vinden.

Sjors Creatief