Muziek Makers Maand

Duncan wint het Eurovisie Songfestival, dus doen wij ook iets extra’s voor alle muziektalenten!

We geven gratis lessen weg aan Talenten die hun kunsten laten zien! Wil jij beginnen met muziek maken, dan is nu het mooiste moment!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een gratis les?

– Bedenk een verhaaltje waarin je vertelt wie je bent en wat muziek voor je betekent.

– Kom voor 30 juni naar de Muziekschool

– Wij maken een leuk filmpje waarin je het verhaaltje vertelt.

– Deel het verhaaltje op Facebook en/of Instagram met de #muziekschoolraamsdonksveer en deel het bericht ook op de pagina van Muziekschool Raamsdonksveer.

– In juli kun je al je familie & vrienden laten stemmen op het leukste filmpje (natuurlijk jouw filmpje).

– De 3 hoogste scores krijgen van ons in totaal 6 gratis lessen (nummer 1 krijgt 3 gratis lessen, nummer 2 en 2 lessen en nummer 3 krijgt 1 gratis les).

Volg je al lessen bij Muziekschool Raamsdonksveer? Ook dan kun je een filmpje laten maken. In het verhaaltje horen we dan ook graag wat je allemaal hebt geleerd en hoe je de lessen bij Muziekschool Raamsdonksveer vindt.

Wil je geen filmpje delen, maar wel Muziek maken? Lees dan zeker verder!

We zijn eerste geworden van 26 talenten, dus de eerste 26 aanmeldingen krijgen een gratis Workshop naar keuze van 20 minuten!

Het is 44 jaar geleden dat Nederland de finale van het Songfestival won, daarom krijgen nieuwe  aanmeldingen  voor lessen 1 maand 44% korting (geldig voor aanmeldingen tot 30 juni 2019). Na 44 jaar is het wel tijd voor een muzikaal toetje voor iedereen die graag muziek wil gaan maken.

Heb je altijd al muziek willen maken, maar is het er nooit van gekomen? Dan is nu het moment om te beginnen! 

Stuur ons een Whatsapp (06 1422 3599) met de tekst ‘Muziek Makers’ en wij informeren je over de volgende stappen. Dit is het begin van de aanmelding voor deze actie.

 

Tot snel bij Muziekschool Raamsdonksveer!