Mogelijkheden Lessen 2019

WELKE LESSEN ZIJN ER MOGELIJK?

Bij onze muziekschool hebben we mogelijkheden om te kiezen voor: Zang, Akoestische Gitaar, Basgitaar, Elektrische Gitaar, Drum, Toetsen, Synthesizer, Stagepiano, DJ Controller, Pro DJ Gear, Producer. Neem gerust contact op wanneer de cursus die jij wilt volgen er niet bij staat. Regelmatig komen er mogelijkheden bij en die staan wellicht nog niet genoemd op de site.

Voor iedere persoon kan een ideale les er anders uitzien. Niet iedereen heeft evenveel ruimte in de agenda en ook kan niet iedereen even ver vooruit kijken met plannen. Muziekschool Raamsdonksveer denkt graag met iedereen mee, dus neem gerust contact op wanneer je een voorstel wilt bespreken dat specifiek bij jouw situatie past.

Om een idee te geven over de meestgebruikte les-mogelijkheden volgt hieronder een overzicht.

LEERLINGEN TOT EN MET 20 JAAR
Voor leerlingen tot en met 20 jaar zijn er speciale regelingen. Neem hiervoor altijd contact met ons op. We denken graag mee voor iedere specifieke situatie. Zo zijn er subsidie-regelingen vanuit de Gemeente,  maar er zijn ook speciale prijzen omdat de overheid op diverse manieren meedenkt. Muziekschool Raamsdonksveer kan daarom extra scherpe tarieven hanteren voor jonge leerlingen. Lessen in groepen zijn vervolgens ook nog eens goedkoper dan privé lessen. Toekenning van de regelingen gebeurt door de Gemeente en hierdoor wordt het bedrag dat u zelf hoeft te betalen lager.

BASISPRIJS PER LES
Tijdsduur Tot 20 jaar
30 minuten Individuele les  €    21,50
45 minuten Individuele les  €    32,00
30 minuten Groepsles  €    15,00
45 minuten Groepsles  €    20,00

De onderstaande gegevens gelden voor leerlingen vanaf 20 jaar.

BASISPRIJS PER LES
Tijdsduur Vanaf 20 jaar
30 minuten Individuele les  €    25,00
45 minuten Individuele les  €    37,50
30 minuten Groepsles  €    20,00
45 minuten Groepsles  €    25,00
60 minuten Groepsles  €    30,00

LESTIJDEN Van Tot
Maandag 10:00 21:00
Dinsdag 10:00 21:00
Woensdag 10:00 21:00
Donderdag 10:00 21:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 10:00 20:00
Zondag In overleg

AANVANG LESSEN
We zijn flexibel in het plannen van de lessen. Dit houdt in dat we in overleg een tijd afspreken waarop de les begint. We gaan er dan ook vanuit dat de les niet pas later hoeft te beginnen. Mocht je onverhoopt toch later op de les kunnen zijn, dan proberen we om de eindtijd van de les op te schuiven. Het kan echter wel zo zijn dat de les van een volgend talent op de planning staat en die kunnen we meestal niet zomaar opschuiven. Een les te laat beginnen is dus in principe voor eigen rekening van de leerling, maar indien mogelijk, dan proberen we toch de geplande lestijd te verzorgen.

Het is geen enkel probleem om een les of een deel van de les te wisselen van cursus. Naast de lessen op deze pagina hebben nog veel meer creatieve cursussen. We informeren je graag over de mogelijkheden (zoals bijvoorbeeld Fotografie, Videobewerking, 3D Design, Webdesign).

BETALING
De betaling van een les kan op verschillende manieren. In de meeste gevallen sturen we een WhatsApp of SMS met een betaalverzoek naar een mobiel nummer. U kunt de betaling dan eenvoudig met uw eigen bank-app verwerken. We verzoeken u om dit binnen 3 werkdagen uit te voeren.

Het is ook mogelijk om de betalingen dmv een automatische incasso te regelen. We horen dit graag wanneer u dit wilt.

In overleg kunnen er afwijkende afspraken worden gemaakt, laat het gerust weten indien dit wenselijk is.

Uiteraard is er ook een PIN-automaat aanwezig.

De factuur kan indien gewenst op naam gezet worden en wordt gefactureerd via “Impact PRO”. Laat het even vooraf weten wat jouw voorkeur heeft m.b.t. betalingen, dan kan alles op tijd in orde worden gemaakt.

BELANGRIJK
De lessen vinden in veel gevallen wekelijks of om de week plaats. De leerling mag zelf aangeven of er eventueel een andere planning wenselijk is. Dit is geen probleem, maar we ontvangen dan graag ruim op tijd de wenselijke lestijden ivm de planning. Degene die als eerste een tijdvak definitief plant, heeft voorrang. Wanneer je op korte termijn wilt plannen dan kan dat dus inhouden dat een tijdvak al of nog bezet is.

AFZEGGEN / VERZUIM LESSEN
Het kan weleens gebeuren dat een les niet door kan gaan. Wanneer dit uiterlijk 3 dagen voor de les gemeld wordt, dan mag de les altijd binnen 12 maanden worden ingehaald. Vakanties dienen uiterlijk 6 weken voor de vakantie te worden gemeld. Op deze manier wordt de planning op tijd aangepast zodat de betreffende lessen ook niet gefactureerd worden.

Kun je op het laatste moment niet komen, dan mag die les ingehaald worden op een ander moment dan de reguliere les. Ook dit mag tot 12 maanden na het verzuim plaatsvinden. Tevens mag je 1x in de 15 lessen een verzuimde les alsnog laten verrekenen. We sturen altijd even een berichtje ter info als je een les vergeten bent.

Zo kunnen we de regels aanhouden zonder dat er lessen verloren gaan. Dit lijkt ons voor iedereen een goede oplossing.

INTRODUCEES
Het is altijd mogelijk om introducees mee te nemen naar lessen. We horen dit graag vooraf zodat we er rekening mee kunnen houden met de opstelling in de ruimte. We zetten er graag een extra stoel bij!

NIET TEVREDEN, GELD TERUG
Niet tevreden, geld terug (dit kan door direct na de betreffende les te melden wat er anders was dan je verwachting, we verbeteren graag dus is de informatie voor ons belangrijk)

REACTIES
We zijn blij met alle reacties, vragen en feedback op onze Facebookpagina!

Klik hier om naar het contactformulier te gaan

Hieronder volgt het formulier waarmee u contact op kunt nemen:

Formulier voor info