Wil jij Games Ontwerpen?!

Speel jij graag games maar zou je nog veel liever zelf je eigen Game leren maken? Stuur dan zo snel mogelijk een berichtje om je aan te melden bij deze geweldige zomercursus! Games ontwerpen is meer dan zomaar wat knoppen klikken en kijken wat er gebeurt. In de zomercursus behandelen we in overleg de de volgende onderdelen:

– 2D of 3D Games
– Verhaallijnen bedenken
– Objecten & Karakters ontwerpen
– Waanzinnig realistische omgeving ontwerpen
– Speciale effecten zoals ontploffingen, vuur, rook
– Scripting

We gaan een game ontwerpen, maar je leert tegelijkertijd ook wiskunde, natuurkunde, scheikunde en meer! De games van tegenwoordig kunnen namelijk levensecht eruit zien en dan moet alles kloppen!

Er is geen voorkennis noodzakelijk, het helpt natuurlijk wel als je niet bang bent van een computer . Neem voor de exacte planning en kosten contact met ons op. De kosten zijn afhankelijk van leeftijd en lesvorm. Er is keuze uit les iedere week of om de week. De introductielessen zijn in juli en augustus. Wacht niet te lang met reageren want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Na de zomer kun je natuurlijk doorgaan met de lessen. In verband met de schoolagenda kan het zijn dat er dan wel andere tijden gekozen moeten worden.