Beginnen met DJ-en!

Er lopen veel enthousiaste DJ’s rond die best lessen willen volgen, maar die op kijken tegen de aanschaf van alle apparatuur. In veel gevallen hoef je niks aan te schaffen om toch te kunnen oefenen als DJ!

De bekende DJ’s die je kent van de radio gebruiken bijna allemaal dezelfde software / apps om hun sets voor te bereiden. Het mooie is dat je deze software helemaal gratis mag gebruiken voor de lessen! Het enige dat je nodig hebt is een tablet, computer of een telefoon waarop de app ge├»nstalleerd kan worden. Een tablet of een computer werkt het meest prettig, maar eventueel kun je dus ook een telefoon gebruiken om nummers voor te bereiden.

De software zorgt ervoor dat je de knoppen die nodig zijn om te draaien kunt instellen. Je kunt zelfs ook al luisteren hoe de mixen gaan klinken! Na het instellen van de knoppen kun je de nummers tijdens de lessen direct gebruiken op de spelers, aansluiten en draaien maar!

Voor de leerlingen zijn er diverse online filmpjes zodat je thuis alle functies kunt terugzoeken.

Wil je zelf eens komen kijken hoe het draaien als DJ gaat? Vul het formulier in en we maken graag een afspraak voor een leuke introductie!